Over ons

Stichting Bemyvision is in 2018 opgericht door Alia Jarboue, een geboren en getogen Helmondse met Marokkaanse roots en is visueel beperkt. Zij is geboren met het Stickler syndroom en Oculio facio cardiaal dentral syndroom (OFCD). Links is Alia volledig blind en met haar rechteroog heeft zij slechts 10% zicht. Zij weet als geen ander hoe het is om te worstelen met slechtziendheid.

Met de stichting heeft Alia als doel om visueel beperkten in Nederland en Marokko te ondersteunen en daarmee de levenskwaliteit te verbeteren van slechtzienden. Samen met een handjevol vrijwilligers doen wij dit door materiële en immateriële hulp te bieden.

In Nederland streven we ernaar om Islamitische kennis toegankelijk te maken door middel van  Nederlandstalige braille boeken. In Marokko ligt onze focus op het verbeteren van de levenskwaliteit van mensen met een visuele beperking.

Onze missie

Met de stichting willen wij bewustzijn creëren voor visueel beperkten in Nederland en Marokko. We ambiëren een gelijkwaardige behandeling van visueel beperkten en toegang tot Islamitische kennis.

E-mailadres

info@bemyvision.nl

Telefoonnummer

Page Reader Press Enter to Read Page Content Out Loud Press Enter to Pause or Restart Reading Page Content Out Loud Press Enter to Stop Reading Page Content Out Loud Screen Reader Support