Boeken

Bij BemyVision kun je kosteloos een brailleboek toegestuurd krijgen. Mocht je een klein bedrag kunnen missen? Doneer dan s.v.p. een bedrag aan ons zodat wij ons werk kunnen voortzetten. Hieronder vind je ons aanbod:

Brieven in de ramadan

Brieven in de ramadan

De laatste tien dagen van de maand zijn aangebroken en ‘Iesa heeft meerdere brieven ontvangen. Van wie zullen deze brieven zijn en wat voor spannends zal erin staan?

De vader van ‘Iesa leert hem en zijn zusje heel veel. Hij beantwoordt ook al hun vragen. Waarom vasten Moslims eigenlijk en wat is er zo bijzonder aan deze maand? En weet jij al wat voor leuke dingen je allemaal kunt doen zodat Allaah De Verhevene tevreden is met jou? Sla nu het boek open en lees gauw met ‘Iesa mee!

Het bijzondere Īd-cadeau

Na een gezegende Ramadan achter de rug te hebben is het tijd voor feest. ‘Iesa kan niet wachten en bereidt zich er met zijn familie op voor. Ze versieren het huis en maken lekkernijen. Op de dag van ‘Īd doen zij veel leuke dingen. Iedereen krijgt een cadeautje zo ook ‘Iesa. Maar dat cadeau blijkt wel heel bijzonder te zijn…

Onderweg naar de moskee

‘Iesa is een Moslim en leert graag elke dag weer iets nieuws over zijn prachtige geloof. Zijn ouders helpen hem hier altijd bij. Het is vrijdag en dat betekent dat de Moslims naar de moskee gaan om gezamenlijk het vrijdagmiddaggebed te verrichten. Zij luisteren eerst naar de preek van de imām en bidden daarna het middaggebed. Onderweg naar de moskee komt ‘Iesa in allerlei situaties terecht waarin hij handelt naar het voorbeeld van zijn geliefde Profeet Muhammed Vrede Zij Met Hem.

Het allergrootste cadeau

Zoveel dingen, groot en klein,
Heeft Allah de Verhevene jou gegeven.
Maar wat is nu het allergrootste cadeau,
Dat jij van jouw Heer hebt gekregen?

In dit boekje ga je op zoek naar het antwoord op de vraag: ‘Wat is het grootste cadeau dat Allah de Verhevene jou heeft gegeven?’ Tijdens je zoektocht kom je allemaal geweldige cadeaus tegen. Maar welk cadeau is nou het allergrootst? Sla snel dit boekje open om hierachter te komen!

Op zoek naar Allah

Heb jij ook zoveel vragen over Allah? Vraag je je wel eens af hoe de grote mensen al die dingen weten over Allah? Want niemand heeft Allah ooit gezien. Wist jij dat Allah ons veel over zichzelf vertelt? Dit doet Hij met Zijn Schone Namen. Dus wanneer je over deze Namen leest, leer je Allah beter kennen. Veel van Zijn Namen staan in de Qur’ān. Maar de Qur’ān is, als je nog een kind bent, moeilijk te begrijpen. Daarom heb ik dit boekje speciaal voor jou geschreven. Zodat je een beetje meer leert over Allah, maar vooral zodat je na het lezen van dit boekje nog meer over Hem wilt leren.

Waar is de bal?

Moesa speelt elke zaterdag samen met zijn zusje Selma bij tante Sonia. Daar beleven ze leuke avonturen. Tijdens deze avonturen maken de lezers kennis met een aantal Islamitische begrippen. Ook wordt de taalontwikkeling gestimuleerd.

Onuitgesproken woorden

Een gedichtenbundel, woorden die een weg zoeken om te kunnen helen. Geschreven door Noor.

Cover with pride

Hoe motiveer ik mijzelf en anderen om de hijaab te dragen? Ken jij iemand die heel graag de hijaab wil dragen maar nog niet de kracht heeft kunnen vinden om dit te doen? Of ben jij zelf op zoek naar de kracht om de hijaab te gaan dragen? Blijf je rondlopen met deze gedachten maar lukt het je niet om die stap nemen? Dit boek geeft in een notendop weer waar de hijaab voor staat. Daarnaast wordt het belang voor jou als toekomstige hijaabi benadrukt. De hijaab brengt gelukzaligheid, liefde, vrijheid en bescherming voor jou.

Wie zijn wij?

Allah is de Schepper van ons en alles wat leeft. Hij weet wat we doen en denken. Het maakt voor Allah niet uit hoe we eruitzien, waar we vandaan komen, waarin we wonen, of we arm zijn of rijk, gezond of ziek; Hij kijkt naar wie we zijn.

Aanvraagformulier

Welke boek wens je te ontvangen?

9 + 15 =

E-mailadres

info@bemyvision.nl

Telefoonnummer

Page Reader Press Enter to Read Page Content Out Loud Press Enter to Pause or Restart Reading Page Content Out Loud Press Enter to Stop Reading Page Content Out Loud Screen Reader Support